Stadion Wals Siezenheim: Béda antara owahan

830 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
{{Infobox Stadium |
[[Gambar:Em stadion salzburg.jpg|thumb|200px|Stadion Wals-Siezenheim]]
stadium_name = Red Bull Arena|
nickname = |
image = [[File:EM-Stadion Wals-Siezenheim zur Euro.jpg|250px]] |
fullname = Red Bull Arena |
location = [[Salzburg]], [[Austria]] |
built = 2003 |
opened = March 8th, 2003 |
renovated = Summer 2005, May 6th, 2006 - July 25th, 2007 |
closed = |
demolished = |
owner = SWS Stadion Salzburg Planungs- und Errichtungsgesellschaft m.b.H |
operator = |
surface = Lawn |
construction_cost = [[Euro|€]] ? million |
architect = Azbie Nuredini |
former_names = EM Stadion Wals-Siezenheim, Bullen-Arena |
tenants = <center>[[FC Red Bull Salzburg|Red Bull Salzburg]] |
seating_capacity = <center>31,895 |
dimensions = <center>105 x 68 m |
}}
'''Stadion Wals-Siezenheim''' kuwi sawijining [[stadion]] [[bal-balan]] ing Kutha [[Salzburg]], [[Austria]]. Dibuka taun [[2003]], kanthi kapasitas 18.000 kursi. Stadion iki minangka markas kasewelasan [[Red Bull Salzburg]]. Ngadhepi panyelenggaraan [[UEFA Euro 2008|Euro 2008]], kapasitas stadion ditingkataké dadi 30.000 kursi, saéngga sarujuk marang persyaratan sing dijaluk [[UEFA]]. Leté watara 3 km saka bandhara internasional.
 
64

besutan