Hypo-Arena: Béda antara owahan

670 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: ko:히포 아레나)
c
{{Infobox Stadium
[[Gambar:Wörtherseestadion beim Endspiel im ÖFB-Cup 2010.jpg|thumb|300px|Hypo-Arena]]
| stadium_name = Hypo-Arena
| nickname =
| image =
| fullname = Hypo Group Arena
| location = [[Klagenfurt]], [[Austria]]
| built = 2006-2007
| opened = [[7 September]] [[2007]]
| renovated =
| closed =
| demolished =
| owner = Pemerintah Kota [[Klagenfurt]]
| operator =
| surface = [[Rumput]]
| construction_cost = 66.500.000 [[Euro]]
| architect = [[Albert Wimmer]]
| former_names = Wörtherseestadion{{br}}penerus dari [[Wörtherseestadion]] yang dihancurkan [[2005]]
| tenants = [[SK Austria Kärnten]]
| seating_capacity = 32.000
| dimensions = 105 x 68 m
}}
'''Hypo-Arena''' kuwi sawijining [[stadion]] [[bal-balan]] ing kutha [[Klagenfurt]], [[Austria]]. Stadion iki dibuka ing taun [[2005]] sawisé stadion [[Wörtherseestadion]] dirubuhaké. Hypo Group Arena, sing dibangun kanthi dana 66 yuta [[euro]], dianggo sacara resmi ing [[7 September]] [[2007]]. Pertandingan persahabatan {{timnas|Austria}} nglawan {{timnas|Jepang}} ngrenggani acara peresmian iku. Kapasitasé 32.000 kursi (kapasitas iki bakal dikurangi dadi 12.000 kursi sawisé [[UEFA Euro 2008|Piala Eropah]] rampung).
 
64

besutan