Stade de Genève: Béda antara owahan

284 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (r2.6.5) (bot Menambah: ko:스타드 드 제네브)
c
{{Infobox Stadium
[[Gambar:CH-AL Geneva 2003-06-11.jpg|thumb|200px|Stade de Genève]]
|stadium_name = Stade de Genève
|image =
|location = {{negara|Swiss}} [[Jenewa]], [[Swiss]]
|architect =
|construction_cost =
|opened = [[2003]]
|demolished =
|surface = [[Pakan]]
|seating_capacity = 30.084
|dimension =
|owner =
|tenants = [[Servette FC]] {{br}} [[UEFA Euro 2008]]
}}
'''Stade de Genève''' kuwi sawijining [[stadion]] [[bal-balan]] ing kutha [[Jenewa]], [[Swiss]]. Stadion iki sepisanan dianggo [[30 April]] [[2003]]. Stadion iki ora mung dianggo kanggo bal-balan, nanging uga kanggo [[rugbi]] lan konser [[musik]]. Kacathet grup [[The Police]] nggelar salah siji konsèr reuniné ing papan iki. Stadion iki uga nduwèni sawetara fasilitas, kayadéné pusat blanja, [[hotèl]], [[rèstoran]], per[[kantor]]an, lan ruang konferènsi. Stadion iki kaintegrasi karo jaringan jalur [[sepur]] ing [[Jenewa]]. Stadion iki minangka markas utama klub [[Servette FC]].
 
* [http://www.stade.ch/ Stade de Genève]
 
{{Stadion Euro 2008}}
{{stub}}
 
64

besutan