Kategori:Gunung ing Jepang: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(+kat)
 
c
 
[[Kategori:Gunung miturut negara]]
[[Kategori:Jepang]]
64

besutan