Wikipedia:Tanggung Jawab Pangurus: Béda antara owahan

typo
(typo)
{{Pangurus}}
'''[[Wikipedia:Pangurus|Pangurus]]''' iku wikiwan/wikiwati sing nduw'enduwé "hak opsis".<ref>'''Opsis''' iku cekakan saka "operator sistém" lan dijupuk saka basa Inggris ''sysop'' sing cekakan saka tembung ''system operator''.</ref>Hak opsis iku asale saka kasil pamilihan déning penganggo sing nduwé status "birokrat". Sysop lan birokrat iku diarani pangurus Wikipedia.
 
==Tanggung jawab pangurus==
78.624

besutan