Wikipedia:Tanggung Jawab Pangurus: Béda antara owahan

c
typo
(typo)
c (typo)
 
* Mriksa suntingan penganggo liya sing kamungkinan dianggep nyalahi [[Wikipedia:Aturan|aturan Wikipedia]]
* Mbusak artikel miturut katentuan [[Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca|kabijakan pambusakan]]
* Ngrapèkaké artikel (bambahnambah tag rapèkna, terjemah, wikifikasi lan liyané)
* Mriksa suntingan sing ora netral (mènèhi ''tag'', mbusak, netralaké)
* Mriksa gambar-gambar anyar sing diamot (tag, lisensi, sumber, jeneng, commons)
78.624

besutan