Ékonomi: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: map-bms:Ekonomi
c (r2.5.2) (bot Mengubah: war:Siyensya ekonomika)
c (r2.7.1) (bot Menambah: map-bms:Ekonomi)
[[lt:Ekonomika]]
[[lv:Ekonomika]]
[[map-bms:Ekonomi]]
[[mg:Toe-karena]]
[[mk:Економија]]
2.248

besutan