Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
(typo)
(typo)
|peta=[[Gambar:Peta klathen-gantiwarna.png|180px|center]]|luas=25,64 km²|penduduk=33.004|kepadatan=1.287 per km²|kelurahan=16}}
 
'''Kecamatan Gantiwarna''', (panulisan jroning [[Basa Indonésia]]: Gantiwarno), iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatèn]] [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Desa-Desa ==
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kecamatan Gantiwarna, Klathèn}}
{{KabupatenKabupatèn KlatenKlathèn}}
{{Jawa Tengah}}
 
78.624

besutan