Shane West: Béda antara owahan

42 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
{{Infobox musical artist
|Name =Shannon Bruce Snaith
}}
 
'''Shane West''' punika lair ing [[taun]] [[1978]] ing [[Baton Rouge]], [[Louisiana]]. Piyambakipun miwiti karir akting ing siswa [[15]] taun, wonten ing acara- acara tv. Ngantos ing taun [[1999]] sawekdal punika wonten ing acara ABC's "Once and Again" ([[1999]]). SapanunggalipunSaderengipun punika, West sampun main ing [[film]]-film tuladha Liberty Heights ([[1999]]) lan wonten ing film It Takes ([[2000]]). SpanunggalipunSaderengipun dados aktor, West inggih punikasampun dados penyanyi. kalian bandBand punika ingkang dipunparingi asma [[Average Jo]], Westlan piyambakipun ugi dados panulis tembang lan ingkang maimain [[gitar]].<ref>{{en}}[http://www.imdb.com/name/nm0922342/bio www.imdb.com](dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)</ref>
 
==Filmography==