Konsonan untu: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: lmo:Cunsunanta dentala
c (Konsonan gigi dipunalihaken dhumateng Konsonan untu: basa Jawa)
c (r2.6.4) (bot Menambah: lmo:Cunsunanta dentala)
[[ja:歯音]]
[[ko:치음]]
[[lmo:Cunsunanta dentala]]
[[lv:Dentāls līdzskanis]]
[[ml:ദന്ത്യം]]
61.146

besutan