Paulus saka Tarsus: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
Santo Paulus dipunalihaken dhumateng Paulus saka Tarsus: sragam ora nganggo sesebutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:שאול התרסי)
c (Santo Paulus dipunalihaken dhumateng Paulus saka Tarsus: sragam ora nganggo sesebutan)
8.252

besutan