Klaas-Jan Huntelaar: Béda antara owahan

527 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+ sithik
(+ infobox)
(+ sithik)
|ntupdate = 9 September 2011, 22.00 (UTC)
}}
'''Klaas-Jan Huntelaar''' iku({{lahirmati|[[Drempt]], sawijining[[Walanda]]|12|8|1983}}) iku pamain [[bal-balan]] saka [[Walanda]] kang main minangka dadai panyerang ing klub [[AC Milan]] lan panjenengané uga main ing Tim Nasional Walanda.
 
Panjenengané jeneng parapan yaiku '''"The Hunter"''', kang ndhuweni arti ''pemburu'', karana ndhuweni kaahlian ing ngolah [[bal]] ing dhaerah [[kotak]] penalti musuh, utawa asring kasebut déning parapan jeneng ('''Huntelaar''' dadi '''Hunter''').
 
== Pranala njaba ==
{{Commonscat|Klaas-Jan Huntelaar}}
* {{PSFIFA|184615}}
{{lifetime|1983||Klaas-Jan Huntelaar}}
{{Tim nasional Euro 2008 Walanda}}
 
11.904

besutan