Wilfred Bouma: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
typo
(ngembangake sithik)
(typo)
 
{{Tim nasional Euro 2008 Walanda}}
[[Kategori:Lair 1978.]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Walanda]]
 
11.904

besutan