Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: si:මැනිලා
[[sco:Manila]]
[[sh:Manila]]
[[si:මැනිලා]]
[[simple:Manila]]
[[sk:Manila]]
11.909

besutan