Cithakan:Teks Jawa: Béda antara owahan

64 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
id->jv (krama)
(id->jv (krama))
{| class="expansion" style="width:24.36em; background:#f7f8ff; border-collapse:collapse; padding:0em; margins:0em; font-size:83%; line-height:1.2em;"
|style="vertical-align:middle;"| [[File:Pada luhur (Javanese script).png|40px]]
|style="vertical-align:middle;"| '''Artikel inipunika mengandungngandhut karakter [[Hanacaraka]]. <br> ''' Tanpa sokongan karakter multibahasamultibasa, Andapanjenengan mungkinmbokmanawi melihatnamung tandamirsani tanyatandha pitakèn, kotakkothak, atauutawi lambang selainsanèsipun darisaking karakter yangingkang dimaksuddipunmaksad. UntukSupados dapatsaged membacamaos aksara Jawa diing halamankaca inipunika, silakanpanjenegan kapurih mriksani pitedah ikutiingkang petunjukwonten dariing [http://sites.google.com/site/jawaunicode/download situs inipunika]
|}</div><noinclude>[[Astamiwa:Pranala balik/Cithakan:Teks Jawa]]</noinclude>
78.625

besutan