Visoko: Béda antara owahan

35 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
The file Image:Visoko6.jpg has been removed, as it has been deleted by commons:User:Fastily: ''No source since 23 November 2011''. ''Translate me!''
c (bot Menambah: io:Visoko)
c (The file Image:Visoko6.jpg has been removed, as it has been deleted by commons:User:Fastily: ''No source since 23 November 2011''. ''Translate me!'')
[[Gambar:VisokoPanorama.jpg|thumb|200px|]]
 
[[Gambar:Visoko6.jpg|thumb|200px|]]
 
'''Visoko''' kuwi sawijining [[kutha]] ing [[Bosnia-Herzegovina|Bosnia lan Herzegovina tengah]], kanthi pedunung watara 17.000 jiwa. Kutha iki dumunung ing dalan antara Zenica lan Sarajevo. Visoko dumunung ing pinggir [[Kali Bosna]], patemon karo [[Kali Fojnička bersatu]]. Sacara administratif, kutha iki minangka bagéan saka Kanton Zenica-Doboj saka Federasi negara iki.
2.982

besutan