Kreteg Suramadu: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (r2.7.1) (bot Menambah: nl:Suramadubrug)
*{{id}} [http://www.suramadu.com Situs wèb resmi]
 
[[Kategori:Kreteg ing IndonesiaIndonésia]]
[[Kategori:Kreteg ing Jawa Wétan]]
 
[[en:Suramadu Bridge]]
78.625

besutan