Louis XVI saka Prancis: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Sinaosa piyambakipun inggih punika mahasiswa ingkang sae lan pinter, piyambakipun mboten siap dados [[Raja]]. Piyambakipun menawi tiyang ingkang isinan, kirang gadhahi tanggung jawab. Sawekdal umur 15 taun, Louis-Agustus krama kaliyan [[Marie Antoinette]]. Sawekdal punika [[Maria Antonia]] tasih umur 14 taun inggih punika saking [[Austria]], [[Archduchess Habsburg]]. Kramanipun punika minangka prajanjen politik antawisipun [[Bourbon]] ([[Prancis]], [[Spanyol]], [[Parma]], [[Napoli]], lan [[Sisilia]]) lan [[Habsburg]] ([[Austria]] Kekaisaran Dinasti: [[Austria]], [[Bohemia]], [[Hongaria]], [[Toscana]]).
 
Sepasang punika ingkang tasih alit lan mboten gadhahi komitmen kagem gesang sesarengan. Sedaya tiyang ing [[Perancis]] sampun ngertos menawi pasangan punika mboten sami-sami tresna lan mboten akur. Ing tanggal [[11]] [[Juni]] [[1775]] sanesipun simbahipun seda, Louis Agustus dipundadosaken Louis XVI. Piyambakipun dados raja ingrikala umur [[20]] taun.<ref>{{en}}[http://bastille-day.com/biography/LouisXVI-Biography bastille-day.com(dipuntingali tanggal 2 Oktober 2011)</ref>
 
==Cathetan Suku==