John Heitinga: Béda antara owahan

1.145 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+ sithik
(+ Cathetan sikil)
(+ sithik)
| ntupdate = 14:15, 6 Juli 2010 (UTC)
}}
'''John Gijsbert Alan Heitinga''' ({{lahirmati|[[Alphen aan den Rijn]]|15|11|1983}}) iku pamain [[bal-balan]] profesional asal [[Walanda]] kang main dadi [[bek|bek tengah]] kanggo [[Everton F.C.|Everton]] ing [[Liga Primer Inggris]] lan {{timnas|Walanda|tim nasional Walanda}}.
'''John Heitinga''' iku sawijining pamain bal-balan Walanda.
 
Heitinga miwiwiti karier ing akademi bal-balan ARC lan [[AFC Ajax|Ajax]]. minangka dadi bek tengah, panjenengané uga biasa main dadi [[gelandang|gelandang bertahan]]. Heitinga minangka pamain kanggo Ajak lan [[Atlético Madrid]] sadurunge gabung sesarengan déning Everton ing [[wulan]] [[September]] [[2009]].<ref>[http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/e/everton/8229863.stm Everton agree £5m Heitinga deal]</ref><ref>[http://www.caughtoffside.com/2009/08/29/everton-agree-6.2m-fee-for-dutch-international-heitinga/ Everton Agree £6.2m Fee for Dutch International Heitinga]</ref><ref>[http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=672631&sec=transfers&cc=5739 Heitinga arrives at Everton, Van der Vaart stays]</ref>
Panjenengané uga mbela timnas [[Walanda]] ing [[Euro 2004]], [[Piala Donya 2006]], lan [[Piala Donya 2010]].
 
==Cathetan sikil==
 
{{Tim nasional Euro 2008 Walanda}}
{{Skuat PD2010 Walanda}}
{{Skuat Everton F.C.}}
{{Skuat PD2010 Walanda}}
{{pemain-sb-stub}}
{{Commonscat|John Heitinga}}
{{lifetime|1983||Heitinga, John}}
 
==Referensi==
{{reflist}}
 
 
[[Kategori:Lair 1983]]
11.904

besutan