Joris Mathijsen: Béda antara owahan

166 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+ sithik
(+ infobox)
(+ sithik)
| ntupdate = 15 November 2011
}}
'''Joris Mathijsen''' ({{lahirmati|[[Goirle]]|5|4|1980}}) iku sawijining pamain mburi [[tim nasional bal-balan Walanda]] kang ndhuweni dedeg awak [[182]] [[cm]] . Panjenengané main bal kanggo mbela [[AZ Alkmaar]] ing Liga [[Walanda]].
 
{{Commonscat|Joris Mathijsen}}
{{pemain-sb-stub}}
 
<!--[[Kategori:Lair 19..1980]]-->
[[Kategori:Pamain bal-balan Walanda]]
 
11.904

besutan