Bathara Indra: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: ne:इन्द्र; kosmetik perubahan
c (r2.5.2) (bot Membuang: pt:Indra)
c (r2.7.2) (bot Menambah: ne:इन्द्र; kosmetik perubahan)
[[Gambar:Bathara indra.JPG|thumb|250px|Bathara Indra]]
'''Bathara Indra''' yaiku putranipun [[Bathara Guru]] lan Déwi Umayi, lan Indra mimpin Khayangan Jonggringsaloka. Bathara Indra dadi saksi urip dènéng kalahirané [[Arjuna]] Saki kacarita Indra saget njelma dateng Arcapada lan dadi raja ing negara Mendanggana lan diaturi gelar Prabu Maharaja Sakra. Bathara Indra ngawa ganjaran ingkang dipunandhum dining manungsa ingkang kelakuane sae (baik).
 
== Deleng uga ==
* [[Dhaptar paraga wayang]]
 
[[mr:इंद्र]]
[[my:ဣန္ဒာ]]
[[ne:इन्द्र]]
[[new:इन्तिरऩ् (सन् २००३या संकिपा)]]
[[nl:Indra]]
39.441

besutan