Suparto Brata: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
(→‎Pranala Jaba: + pranala)
c (→‎Karya: typo)
*''[[Tretes Tintrim]]''
*''[[Lara Lapane Kaum Republik]]''
*''[[Sanja Sangu TrembelaTrebela]]''
*''[[Lintang Panjer Sore]]''
*''[[Jaring Kalamangga]]''
78.624

besutan