Suparto Brata: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c (→‎Karya: typo)
(→‎Karya: typo)
*''[[Tretes Tintrim]]''
*''[[Lara Lapane Kaum Republik]]''
*''[[Sanja Sangu Trebela]]'' (nganggo jeneng sesinglon Peni)
*''[[Lintang Panjer Sore]]''
*''[[Jaring Kalamangga]]''
78.624

besutan