Kitab Yosua: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.6.4) (bot Menambah: hu:Józsué könyve)
 
Salah sijining pethikan misuwur saka buku iki yakuwi: “ Saupama kowé padha ora gelem ngabdi marang Allah, padha netepna putusan ing dina iki uga, sapa sing arep kokbektèni. Apa brahala-brahala sing biyèn disembah déning para leluhurmu ing Mésopotamia, apa brahala-brahalané wong Amori sing panggonané saiki kokenggoni. Déné aku lan kulawargaku, arep padha ngabekti marang Allah."
 
{{stub}}
 
 
{{Alkitab}}
{{stub}}
 
[[an:Libro de Chosué]]
4.490

besutan