Kategori:Naraguna ko-N: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: ace:Kawan:User ko-N
c (r2.7.1+) (bot Menambah: la:Categoria:Usores ko-N)
c (r2.7.2) (bot Menambah: ace:Kawan:User ko-N)
[[Kategori:Panganggo miturut basa]]
 
[[ace:Kawan:User ko-N]]
[[af:Kategorie:Gebruiker ko-N]]
[[als:Kategorie:User ko-M]]
4.276

besutan