Suparto Brata: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
(→‎Karya: typo)
==Karya==
Buku-buku sastra [[Jawa]] kang katulis antara liya:
*''[[Dom Sumurup ing Banyu]]''
*''[[Tanpa Tlacak]]''
*''[[Emprit Abuntut Bedhug (Buku)|Emprit Abuntut Bedhug]]''
78.624

besutan