Suparto Brata: Béda antara owahan

41 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
(→‎Karya: typo)
==Karya==
Buku-buku sastra [[Jawa]] kang katulis antara liya:
===Abasa Jawa===
*''[[Asmarani]]''
*''[[Dom Sumurup ing Banyu]]''
*''[[TanpaDonyane TlacakWong Culika]]''
*''[[Emprit Abuntut Bedhug (Buku)|Emprit Abuntut Bedhug]]''
*''[[Garuda Putih]]''
*''[[Jaring Kalamangga]]''
*''[[Kadurakan ing Kidul Dringu]]''
*''[[Kamar Sandi]]''
*''[[Katresnan kang Angker]]''
*''[[Asmarani]]''
*''[[Pethite Nyai Blorong]]''
*''[[Nyawa 28]]''
*''[[Tretes Tintrim]]''
*''[[Lara Lapane Kaum Republik]]''
*''[[Lelakone Si lan Man]]''
*''[[Sanja Sangu Trebela]]'' (nganggo jeneng sesinglon Peni)
*''[[Lintang Panjer Sore]]''
*''[[Jaring Kalamangga]]''
*''[[Kamar Sandi]]''
*''[[Garuda Putih]]''
*''[[Nglacak Ilange Sedulur Ipe]]''
*''[[Ngingu Kutuk ing Suwakan]]''
*''[[DonyaneNyawa Wong Culika28]]''
*''[[LelakonePethite SiNyai lan ManBlorong]]''
*''[[Sanja Sangu Trebela]]'' (nganggo jeneng sesinglon Peni)
*''[[NyawaTanpa 28Tlacak]]''
*''[[Tretes Tintrim]]''
 
===Abasa Indonésia===
*''[[Gadis Tangsi]]'' (Trilogi Gadis Tangsi Buku I)
*''[[Kerajaan Raminem]]'' (Trilogi Gadis Tangsi Buku II)
78.624

besutan