Suparto Brata: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
(→‎Karya: typo)
* [http://supartobrata.com/ Situs Web Pribadi]
* [http://supartobrata.blogspot.com/ Blogspot Pribadi]
*[http://supartobrata.com/?p=577 Meet Suparto Brata]
 
[[kategori:Sastrawan Jawa Modern]]
78.624

besutan