Basa Arab: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (bot Menambah: my:အာရပ်ဘာသာ)
 
 
'''Basa Arab''' (<big><big>اللغة العربية</big></big> ''al-lughah al-‘Arabīyyah'') iku sawijining basa saka kulawarga [[basa]] Semitik sing saiki dipituturaké ing Timur-Tengah lan Afrika Lor nanging awalé saka negara sing saiki diarani [[Arab Saudi]]. Cacah panuturé ana 225 yuta jiwa. Saliyané iku basa [[Arab]] uga basa liturgis [[Islam|agama Islam]] sing dimangertèni umat Muslim sadonya.
 
 
Naraguna anonim