Suparto Brata: Béda antara owahan

193 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
→‎Abasa Jawa: +buku-buku anyar
(→‎Abasa Jawa: +buku-buku anyar)
*''[[Tanpa Tlacak]]''
*''[[Tretes Tintrim]]''
*''[[Pawèstri Tanpa Idhèntiti]]
*''[[Nona Sekretaris]]
*''[[Gedhong Setan]]
*''[[Suparto Brata’s Omnibus]]
*''[[Lelabuhane Gubernur Surya]]
*''[[Ser!Randha Cocak]]
*''[[Cintrong Paju-Pat]]
 
===Abasa Indonésia===
78.624

besutan