Grahana rembulan: Béda antara owahan

46 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: ne:चन्द्रग्रहण)
* Grahana rembulan penumbra
: Ing grahana iki, kabèh bagéyan rembulan dumunung ing bagéyan penumbra. Saéngga rembulan isih bisa katon kanthi warna sing surem.
 
== Delengen uga ==
* [[Grahana srengéngé]]
 
== Galeri ==
1.588

besutan