Gunung Papandayan: Béda antara owahan

306 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+ infobox
c (r2.7.2) (bot Menambah: su:Gunung Papandayan)
(+ infobox)
{{Infobox mountain
'''Gunung Papandayan''' kuwi [[gunung]] kang dumunung ing [[Kabupaten Garut]], [[Jawa Barat]] yakuwi ing Kacamatan [[Cisurupan, Garut|Cisurupan]]. Gunung kanthi elevasi 2622 meter sadhuwuring segara iki misuwur banget ing antara para [[pendhaki]], khususé pendhaki anyaran. Saliyané misuwur kanthi kaéndahan struktur alamé, gunung iki uga duwé [[kawah]] welirang kang isih aktif lan isih ketelé padhang [[Eidelweis]] kang ambané nganti puluhan are sarta akèh uga wit [[Mutiara Putih]]. Gunung Papandayan minangka [[cagar alam]] kang ing jeroné akèh tinemu manéka warna [[hayati]] lan [[obyek-obyek wisata alam]] kang éndah.
| name = Gunung Papandayan
| photo = Indonesia - papandayan 4.jpg
| photo_caption =
| elevation =
| prominence =
| location = [[Kabupatèn Garut]] [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]]
| coordinates =
| topo =
| type =
| age =
| last_eruption =
| first_ascent =
| easiest_route =
}}
 
'''Gunung Papandayan''' kuwi [[gunung]] kang dumunung ing [[Kabupaten Garut]], [[Jawa BaratKulon]] yakuwi ing Kacamatan [[Cisurupan, Garut|Cisurupan]]. Gunung kanthi elevasi 2622 meter sadhuwuring segara iki misuwur banget ing antara para [[pendhaki]], khususé pendhaki anyaran. Saliyané misuwur kanthi kaéndahan struktur alamé, gunung iki uga duwé [[kawah]] welirang kang isih aktif lan isih ketelé padhang [[Eidelweis]] kang ambané nganti puluhan are sarta akèh uga wit [[Mutiara Putih]]. Gunung Papandayan minangka [[cagar alam]] kang ing jeroné akèh tinemu manéka warna [[hayati]] lan [[obyek-obyek wisata alam]] kang éndah.
 
Gunung Papandayan duwé kawasan [[alas Dipterokarp Bukit]], [[alas Dipterokarp Atas]], [[alas Montane]], lan [[alas Ericaceous|Hutan Ericaceous utawa alas gunung]].
11.904

besutan