Parembugan Naraguna:とある白い猫: Béda antara owahan

c
Dhiskusi Panganggo:White Cat dipunalihaken dhumateng Dhiskusi Panganggo:とある白い猫: Sacara otomatis mindhah kaca nalika ngganti jeneng panganggo "White Cat" dadi "とある白い猫"
c (Dhiskusi Panganggo:White Cat dipunalihaken dhumateng Dhiskusi Panganggo:とある白い猫: Sacara otomatis mindhah kaca nalika ngganti jeneng panganggo "White Cat" dadi "とある白い猫")