Kaligesing, Purwareja: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Kaligesing, Purworejo
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Kaligesing, Purworejo)
{{kecamatan-stub}}
 
 
[[id:Kaligesing, Purworejo]]
[[su:Kaligesing, Purworejo]]
 
[[Kategori:Kabupatèn Purwareja]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
[[Kategori:Kaligesing, Purwareja]]
 
[[id:Kaligesing, Purworejo]]
[[map-bms:Kaligesing, Purworejo]]
[[su:Kaligesing, Purworejo]]
62.379

besutan