Campaka, Purwakarta: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Campaka, Purwakarta
c (Kecamatan Campaka, Purwakarta dipun-alihaken menyang Campaka, Purwakarta: sragam)
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Campaka, Purwakarta)
 
[[id:Campaka, Purwakarta]]
[[map-bms:Campaka, Purwakarta]]
[[su:Campaka, Purwakarta]]
61.527

besutan