Argapura, Majalengka: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Argapura, Majalengka
c (Kecamatan Argapura, Majalengka dipun-alihaken menyang Argapura, Majalengka: sragam)
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Argapura, Majalengka)
 
[[id:Argapura, Majalengka]]
[[map-bms:Argapura, Majalengka]]
[[su:Argapura, Majalengka]]
62.379

besutan