Sandi: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: it:Sandhi
c (r2.6.4) (bot Mengubah: hi:संधि (व्याकरण))
c (r2.7.1) (bot Menambah: it:Sandhi)
[[hi:संधि (व्याकरण)]]
[[id:Sandhi]]
[[it:Sandhi]]
[[ja:連音]]
[[kn:ಸಂಧಿ]]
1.524

besutan