Burj Khalifa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Mengubah: th:เบิร์จคาลิฟา; kosmetik perubahan
c (r2.6.5) (bot Mengubah: kk:Бурж Халифа)
c (r2.7.2) (bot Mengubah: th:เบิร์จคาลิฟา; kosmetik perubahan)
Wangunan menika kalebet proyek pembangunan ageng jembaripun 2 km persegi (490 hektar) ingkang dipunmangertosi minangka [[Downtown Burj Khalifa]] ing margi Syeikh Zayed, satunggalipun wewengkon perniagaan utami ing Dubai.<ref name="internet4"/> [[Skidmore, Owings, lan Merrill]], LLP (Chicago) dados parancang menara menika.<ref name="internet4"/> [[Bill Baker]], ketuan proyek damel wangunan menika, ngripta sistem struktur saengga saged damel wangunan menika inggil sanget.<ref name="internet4"/> [[Adrian Smith]] ingkang kerja sesarengan kaliyan Skidmore, Owings, lan Merrill (SOM) saengga taun [[2006]], nggadhahi tugas minangka rekanan proyek wangunan menika.<ref name="internet4">{{en}}[http://www.emaar.com/index.aspx?page=press-release-details&id=361 ''Burj Dubai reaches a record high''] dipunundhuh tanggal 25 Agustus 2011)</ref>
 
Sedaya dana ingkang dipunanggé kanggé mbangun menara menika inggih menika ngantos 1,5 milyar dollar Amerika, lan kanggé sedaya proyék Downtown Dubai cacahipun 20 milyar dollar Amerika.<ref name="internet3">{{en}}[http://www.dubaitraveldesk.com/what.html |title=What to see ''What to see''] dipunundhuh tanggal 25 Agustus 2011)</ref>
 
== Cathetan Suku ==
[[ta:புர்ஜ் கலிஃபா]]
[[te:బుర్జ్ దుబాయ్]]
[[th:บูร์จเบิร์จคาลิฟา]]
[[tl:Burj Khalifa]]
[[tr:Burç Halife]]
38.817

besutan