Wikipedia:Tanggung Jawab Pangurus: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: <noinclude> {{Pengurus}} '''Pangurus''' iku wikiwan/wikiwati sing nduwe "''hak sysop''". Hak sysop iku asale saka kasil pamilihan dening penganggo sing nduwe sta...)
 
<noinclude>
{{PengurusPangurus}}
'''[[Wikipedia:Pangurus|Pangurus]]''' iku wikiwan/wikiwati sing nduwe "''hak sysop''". Hak sysop iku asale saka kasil pamilihan dening penganggo sing nduwe status "birokrat". Sysop lan birokrat iku diarani pangurus Wikipedia.
</noinclude>
8.964

besutan