Wikipedia:Tanggung Jawab Pangurus: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
==Tanggung jawab pangurus==
* Mriksa suntingan penganggo liya sing kamungkinan dianggep ora menuhi syarat Wikipedia
* Mbusak artikel miturut katentuan [[Wikipedia:KabijakanKawicaksanan kanggo mbusak artikelkaca|kabijakan pambusakan]]
* Ngrapiake artikel (bambah tag rapiake, terjemah, wikify lan liyane)
* Mriksa suntingan sing ora netral (memberikan tag, mbusak, netralake)
8.964

besutan