Wikipedia:Tanggung Jawab Pangurus: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
</noinclude>
==Tanggung jawab pangurus==
* Mriksa suntingan penganggo liya sing kamungkinan dianggep oranyalahi menuhi syarat[[Wikipedia:Aturan|aturan Wikipedia]]
* Mbusak artikel miturut katentuan [[Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca|kabijakan pambusakan]]
* Ngrapiake artikel (bambah tag rapiake, terjemah, wikify lan liyane)
8.964

besutan