Wikipedia:Tanggung Jawab Pangurus: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
<noinclude>
{{Pangurus}}
'''[[Wikipedia:Pangurus|Pangurus]]''' iku wikiwan/wikiwati sing nduwe "''hak sysop''". Hak sysop iku asale saka kasil pamilihan dening penganggo sing nduwe status "birokrat". Sysop lan birokrat iku diarani pangurus Wikipedia.
</noinclude>
==Tanggung jawab pangurus==
* Mriksa suntingan penganggo liya sing kamungkinan dianggep nyalahi [[Wikipedia:Aturan|aturan Wikipedia]]
* Mriksa gambar-gambar anyar sing dimuat (tag, lisensi, sumber, jeneng, commons)
* Mbatalake suntingan [[Wikipedia:Vandalisme|vandal]]
<noinclude>
 
[[category:Wikipedia]]
Naraguna anonim