Dhadhu: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: gl:Dado
c (r2.7.1) (bot Mengubah: la:Alea (corpus lusorium))
c (r2.7.1) (bot Menambah: gl:Dado)
[[fiu-vro:Vürhvli]]
[[fr:Dé]]
[[gl:Dado]]
[[he:קוביית משחק]]
[[hr:Kocka (igra)]]
35.118

besutan