Peru: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: su:Péru
c (r2.7.1) (bot Mengubah: sq:Peruja)
c (r2.7.1) (bot Menambah: su:Péru)
[[sr:Перу]]
[[ss:IPheru]]
[[su:Péru]]
[[sv:Peru]]
[[sw:Peru]]
35.118

besutan