Gunung Kilimanjaro: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: hy:Կիլիմանջարո)
:''Kanggo album grup The Teardrop Explodes, pirsani [[Kilimanjaro (album)]].''
 
'''Kilimanjaro''' ([[basa Swahili]]: ''kilima'', gunung; ''njaro'', sumunar) utawa biyèn diarani '''Kaiser-Wilhelm-Spitze''' iku [[gunung]] ing [[lor-wétan]] [[Tanzania]]. Gunung iki gunung paling dhuwur ing [[donya]] sing ngadeg bébas,<ref name=NASAnjaro>{{cite web
| url = http://www2.jpl.nasa.gov/srtm/tanzania.htm
| title = SRTM Tanzania Images (deskripsi Kilimanjaro atau Kilima Njaro)