1034: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Mengubah: hr:1034.
c (bot Menambah: is:1034)
c (bot Mengubah: hr:1034.)
[[he:1034]]
[[hi:1034]]
[[hr:1034.]]
[[ht:1034 (almanak jilyen)]]
[[hu:1034]]
40.143

besutan