1082: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Mengubah: hr:1082.
c (bot Menambah: sw:1082)
c (bot Mengubah: hr:1082.)
[[gl:1082]]
[[hi:1082]]
[[hr:1082.]]
[[ht:1082 (almanak jilyen)]]
[[hu:1082]]
40.143

besutan