1190: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Mengubah: hr:1190.
c (bot Menambah: sw:1190)
c (bot Mengubah: hr:1190.)
[[he:1190]]
[[hi:1190]]
[[hr:1190.]]
[[ht:1190 (almanak jilyen)]]
[[hu:1190]]
40.143

besutan