Paulus saka Tarsus: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Mengubah: eu:Paulo Tartsokoa
c (Santo Paulus dipunalihaken dhumateng Paulus saka Tarsus: sragam ora nganggo sesebutan)
c (r2.7.1) (bot Mengubah: eu:Paulo Tartsokoa)
[[es:Pablo de Tarso]]
[[et:Paulus]]
[[eu:San Paulo Tartsokoa]]
[[fa:پولس]]
[[fi:Paavali]]
11.909

besutan