Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ar:فونوروغو
c (r2.7.1) (bot Menambah: ar:فونوروغو)
[[Kategori:Kabupatèn ing Indonésia]]
 
[[ar:فونوروغو]]
[[en:Ponorogo Regency]]
[[fr:Ponorogo]]
11.909

besutan